Den Engel

AL MEER DAN 100 JAAR BRABANTSE GASTVRIJHEID

Sinds 1894 verzorgt Den Engel met veel plezier en Brabantse gastvrijheid uw feest, vergadering, lunch, diner of hotelovernachting tot in puntjes. Van Belgen en Nederlanders is algemeen bekend dat ze enorme levensgenieters zijn die graag uit eten gaan. Bij ons in Brabant geven we graag een feest in een sfeervolle ambiance. Lekker eten, drinken en feesten is bij Den Engel in Baarle-Nassau een unieke ervaring.

Overnachten

Culinair

Evenementen

Groepsactiviteiten

Zakelijk en privé

In het hart van het bijzondere grensdorp Baarle-Nassau-Hertog ligt ons karakteristieke hotel Den Engel. Of u nu een weekend komt genieten van de omgeving of uit wilt rusten voor/van een zakelijke gelegenheid, Baarle is een ideale uitvalbasis. 

U krijgt al snel een familiegevoel in ons kleinschalige hotel met vriendelijk personeel. In 2015 zijn alle kamers gerestyled: elke ruimte heeft een sfeervolle, moderne uitstraling, een comfortabel twin bed en gratis Wi-Fi. Na een goede nachtrust kunt u in onze ruime serre genieten van een uitgebreid ontbijt en de eerste zonnestralen. Maakt u samen plannen voor de dag of bereidt u zich voor op een bespreking? Hoe uw dag er verder ook uitziet, u begint hem goed!

Enclave dorp

Ons hotel is niet zomaar een hotel. Kijkt u maar eens naar het terras. Ziet u het? De grens Nederland-België loopt tussen onze tafeltjes door. Den Engel ligt op meerdere manieren op een unieke plek: voor een deel in Nederland en gedeeltelijk in België, in het hart van de enclave en midden in de driehoek Breda-Tilburg-Turnhout. Een grensdorp stond vroeger garant voor avonturen. Tegenwoordig levert het bijzondere situaties op. Wie in Baarle-Nassau-Hertog is geweest, heeft bij de borrel iets te vertellen!

Baarle-Nassau-Hertog

 

Ons sfeervolle hotel Den Engel ligt in de dorpskern van Baarle. U kunt slenteren langs de winkels, die ook op zondag open zijn, en even uitrusten op één van de vele terrasjes die Baarle rijk is. In de omgeving vindt u diverse wandelpaden en afwisselende fietsroutes. De Falkplan-knooppunten-app wijst u uitstekend de weg, maar wij hebben ook diverse beschrijvingen voor u klaar liggen bij de receptie.

We kennen alle leuke uitjes in de omgeving en delen ze graag met u. Gaat u graag de natuur in? We hebben diverse routes om wandelend en fietsend de Belgische Kempen te ontdekken. Houdt u van geschiedenis? De WOI is in Baarle ‘tastbaar’ aanwezig, bijvoorbeeld tijdens de Dodendraadroute. We stellen ook programma’s samen voor jong en oud, zodat de hele familie een leuke dag heeft. Rijdt u op een Solex, terwijl de jeugd een Quad bestuurt? Of speelt u liever met z’n allen het Spel zonder grenzen? Zowel bij mooi als slecht weer komt u tijd te kort in Baarle-Nassau-Hertog.

Den Engel

Al meer dan 100 jaar Brabantse gastvrijheid. Voor het leukste bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag, bruiloft, hotelovernachting of juist een bezoek aan de brasserie, moet u bij Den Engel in Baarle-Nassau zijn.

Contactgegevens

Volg ons op Social Media