• Baarle-Nassau
 • +31 (0)13 507 9330
 • info@denengel-baarlenassau.nl

EVENEMENTEN

Evenementen

uitstekende service, excellent eten en top entertainment

Zoekt u een sfeervolle omgeving voor uw verjaardag, huwelijksjubileum of andere feestelijke gelegenheid? En wilt u uw gasten een onvergetelijke herinnering geven? Van een intiem diner met vrienden tot een spetterende feestavond: Hotel Den Engel is voor iedere partij de perfecte locatie. Wij ontvangen u graag!

Wij organiseren elk evenement met creativiteit, kwaliteit, passie en oog voor detail. Zie hieronder wat we de komende maanden voor u in petto hebben! 

Glennis Grace dinner show 4 gangen diner

Let op: uitgesteld vanwege coronamaatregelen

Na het grote succes van de vorige dinner show, presenteren wij u een tweede dinner show met optredens van Glennis Grace, Hans Merkx, Saxo P-AIR en dj Barry Brand. Het belooft weer een geweldige avond te worden met excellent eten, onbeperkt drank en uitstekende service. In verband met de RIVM regels zijn de plaatsen beperkt, dus reserveer snel door op onderstaande button te klikken of bel naar +31 13 5079330 of stuur een mail naar info@engel-schaluinen.nl

€135,00 p.p. All-In (van 19u tot 24u)

Tino Martin dinner show 4 gangen diner

Zaterdag 22 augustus

Wees er snel bij! Deze spectaculaire avond met live entertainment van Tino Martin, Hans Merkx, Saxo P-AIR, Nancy Beerens en dj Barry Brand, een heerlijk 4 gangen diner en onbeperkt drank en veel gezelligheid tot in de late uurtjes, mag u zeker niet missen!  

€135,00 p.p. All-In (van 19u tot 24u)

Drankjes, proeverijen, muziek, artiesten, feestelijke aankleding…. wij organiseren evenementen om nooit te vergeten.

Uitstekende service

Excellent eten

Top entertainment

Unieke locatie

Uw eigen evenement organiseren bij Den Engel?

Den Engel is dé ideale locatie voor uw evenement, of u nu een personeelsborrel, verjaardag, bruiloft of een diner wil organiseren. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijk evenement wordt! Bel naar +31(0)13 507 9330 en vraag ons naar de mogelijkheden. Of vul uw gegevens in het formulier hiernaast in en wij nemen contact met u op. We kijken ernaar uit om uw evenement te mogen verzorgen!

Contactformulier

Den Engel

Al meer dan 100 jaar Brabantse gastvrijheid. Voor het leukste bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag, bruiloft, hotelovernachting of juist een bezoek aan de brasserie, moet u bij Den Engel in Baarle-Nassau zijn.

 • BESTE PRIJSGARANTIE

Contactgegevens

 • Adres
  Singel 3
  5111 CD
  Baarle-Nassau
 • E-mail
  info@denengel-baarlenassau.nl
 • Tel
  +31 (0)13 507 9330
 • Openingstijden
  Iedere dag van 10.00 tot 22.00 uur

Volg ons op Social Media