EVENEMENTEN

Evenementen

uitstekende service, excellent eten en top entertainment

Zoekt u een sfeervolle omgeving voor uw verjaardag, huwelijksjubileum of andere feestelijke gelegenheid? En wilt u uw gasten een onvergetelijke herinnering geven? Van een intiem diner met vrienden tot een spetterende feestavond: Den Engel in Baarle-Nassau is voor iedere partij de perfecte locatie. Wij ontvangen u graag!

Wij organiseren elk evenement met creativiteit, kwaliteit, passie en oog voor detail. Zie hieronder wat we de komende maanden voor u in petto hebben! 

Saterday Night Party met John West

Zaterdag 30 april

We gaan er op zaterdag 30 april een feestje van maken met John West, Barry Brand, Radio Decibel, Hans Merkx, Nancy Beerens en een Mystery Guest. Deze feestavond is geheel verzorgd met hapjes en drankjes. U mag deze avond zeker niet missen!

Reserveren kan via info@denengel-baarlenassau.nl of  013 507 9330

€ 69,00 p.p. All-In (van 20:00 tot 02:00 uur) Buitenlands gedistilleerd bijbetalen met muntjes

Drankjes, proeverijen, muziek, artiesten, feestelijke aankleding…. wij organiseren evenementen om nooit te vergeten.

Uitstekende service

Excellent eten

Top entertainment

Unieke locatie

Uw eigen evenement organiseren bij Den Engel?

Den Engel is dé ideale locatie voor uw evenement, of u nu een personeelsborrel, verjaardag, bruiloft of een diner wil organiseren. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijk evenement wordt! Bel naar +31(0)13 507 9330 en vraag ons naar de mogelijkheden. Of vul uw gegevens in het formulier hiernaast in en wij nemen contact met u op. We kijken ernaar uit om uw evenement te mogen verzorgen!

Contactformulier

Den Engel

Al meer dan 100 jaar Brabantse gastvrijheid. Voor het leukste bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag, bruiloft, hotelovernachting of juist een bezoek aan de brasserie, moet u bij Den Engel in Baarle-Nassau zijn.

Contactgegevens

Volg ons op Social Media