BRASSERIE

Eten en drinken

BRABANTS GENIETEN bij hét restaurant in baarle-nassau

In onze Brasserie serveren wij met veel plezier een lunch of diner die tot in de puntjes zijn verzorgd.  Geniet van smaakvolle en ambachtelijk bereide gerechten bij hét restaurant in Baarle-Nassau. Onze kok verwent u graag met grens- en seizoensgerechten. Brasserie Den Engel is de hele dag geopend en biedt een veelzijdige menukaart met eerlijke producten, seizoensgebonden suggesties, een dagschotel, een 3-gangen keuzemenu en High Tea / High Wine met seizoensgebonden gerechtjes. Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen!

Openingstijden

Bewonder de bedrijvigheid in het centrum en geniet van een drankje op ons terras. Wij zijn iedere dag geopend van 10 – 22 uur.

Brasserie

Na een succesvolle dag kunt u hier heerlijk dineren. Daarna bent u van harte welkom aan onze bar of op het terras voor een Baarles biertje.

Groepen

Bij arrangementen vanaf 15 personen bieden wij u graag een aangepast menu aan. Bekijk het menu voor groepen hieronder.

Tafel reserveren

Bel ons even als we een tafeltje voor u mogen klaarzetten in de Brasserie. U bent van harte welkom! Bel +31 (0) 13 507 9330.

Menukaart

individueel

Zoekt u een restaurant in Baarle Nassau? U kunt in onze brasserie terecht voor heerlijke ambachtelijke gerechten uit zowel de Vlaamse als Brabantse keuken. Na een dagje uit in Baarle kunt u genieten van tal van culinaire hoogstandjes in het centrum van Baarle. Of het nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds is; bij Den Engel slaagt u gegarandeerd. Neem gerust plaats aan een tafeltje in onze brasserie, loungetuin of op het terras

High wine

Een ongekende ervaring , voor de echte wijnliefhebber een smaaksensatie. Vier maal een glaasje wijn, gecombineerd met een bijpassend seizoengerechtje.

High Tea

Onze High Tea is dé ideale gelegenheid om lekker met familie of vrienden bij te kletsen onder het genot van kleine delicate hapjes. Vanaf 2 personen te reserveren.

Kerstdiner

Op zowel 1e als 2e Kerstdag serveert Den Engel een Kerst-keuzemenu, waarin u zelf het aantal gangen en de gerechten bepaalt. 

Bekijk het keuzemenu hier.

Den Engel

Al meer dan 100 jaar Brabantse gastvrijheid. Voor het leukste bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag, bruiloft, hotelovernachting of juist een bezoek aan de brasserie, moet u bij Den Engel in Baarle-Nassau zijn.

Contactgegevens

Volg ons op Social Media