ARRANGEMENTEN

Arrangementen

ontdek het mooie Baarle-nassau

Wilt u Baarle ontdekken en genieten van een heerlijke overnachting? Kies dan een van onze arrangementen. Gegarandeerd een groot succes als u een leuk dagje uit in brabant wil. Baarle-Nassau is namelijk een bijzonder grensdorp met een rijke historie. Kijk hieronder welke arrangementen wij aanbieden.

Zondag arrangement

Enclave arrangement

Fiets arrangement

Wandel arrangement

Zondag arrangement

€ 103.00 p.p. | Prijs is op basis van 2 persoonsbezetting

Wilt u een heerlijk dagje Baarle beleven en daarna niet meer naar huis hoeven rijden? Ons Zondag arrangement biedt uitkomst. Een heerlijk 2 gangen verrassingsmenu en een comfortabele hotelkamer wachten op u in het centrum van Baarle om de dag af te sluiten.

De volgende ochtend krijgt u een uitgebreid ontbijt met heerlijkheden en een glas verse jus d’orange. 

Iedere zondag bruist Baarle van het toerisme. De winkels zijn open, volop activiteiten in de buurt en een heerlijk terras ter beschikking voor dat ontspannen moment in de zon. Geniet van een hele dag Baarle met een heerlijk afsluiting in een comfortabele hotelkamer in het centrum.

Enclave arrangement

€ 114,50 p.p. | Prijs is op basis van 2 persoonsbezetting

Wilt u Baarle-Nassau-Hertog ontdekken en van binnenuit leren kennen? U gaat voelen hoe het is om in een grensdorp te leven. U weet hoe Baarle ontstond in de 12e eeuw en veranderde in Baarle-Nassau-Hertog, en u ziet alle bezienswaardigheden in het dorp. Voor u heeft Baarle geen geheimen meer.

We verwelkomen u graag met een heerlijk welkomstdrankje met amuse. Wilt u even op uw comfortabele kamer uitrusten of gaat u liever meteen op ontdekkingsreis door Baarle? Het gezellige centrum nodigt u uit om te komen kennismaken, de winkeltjes te bezoeken en een lekker drankje te nuttigen op één van de vele terrasjes of in een cafeetje. Voor het diner geniet u van het heerlijke Baronie keuzemenu in onze Franse brasserie. 

De volgende morgen wacht u, een uitgebreid ontbijt met heerlijkheden en een glas verse jus d’orange. U krijgt een spraakmakende wandel- en fietsroute die u door de enclaves leidt. 30 stukjes België en Nederland liggen als in een puzzel tegen elkaar. U zult u verbazen over de bijzondere situaties die deze verdeeldheid veroorzaakt.

Hotel Den Engel ligt in het centrum van een van de enclaves. Het beste ervaart u dit mooie gebied te voet of per fiets. Neemt u uw eigen fiets mee of huurt u liever? Wij regelen graag (elektrische) fietsen voor u.

Fiets arrangement

€ 126,50 p.p. * excl. (optioneel) fietsverhuur | Prijs is op basis van 2 persoonsbezetting

Baarle-Nassau-Hertog geeft zijn schatten het beste prijs tijdens een fietsroute. Wilt u de rust ervaren van de vennen en heidegebieden en onderweg picknicken in de bossen? Of fietst u via knooppunten naar historische bezienswaardigheden en rust u uit op één van de vele terrasjes? De omgeving van Baarle is veelzijdig en een route is helemaal aan te passen aan uw wensen.

Uw aankomst in ons hotel vieren we graag met een kopje koffie of thee met een chocoladebol. Hierna kunt u even tot rust komen op uw sfeervolle kamer, ontspannen op ons unieke terras of ons gezellige dorp verkennen. Of stapt u liever meteen op de fiets om te ervaren wat onze rijke omgeving voor u in petto heeft? U krijgt dan een lekker snackpakketje mee voor onderweg.

Als diner serveren we u diverse ambachtelijk bereide gerechten uit het Baronie keuzemenu. Een smaakvolle afsluiting van een heerlijke dag. Wanneer u de volgende dag weer uitgerust bent op gestaan, verzorgen we een uitgebreid ontbijt met heerlijk brood,, vers gekookte eitjes, jus d’orange en andere lekkernijen voor u. U bent klaar voor een verrassende dag.

Wandel arrangement

€ 126,50 p.p. | Prijs is op basis van 2 persoonsbezetting

Het is heerlijk wandelen in Baarle-Nassau-Hertog. Door ons dorp loopt de ‘Onbegrensde wandelroute’ die u, via historische bezienswaardigheden, verschillende keren aan de andere kant van de grens brengt. Of wilt u liever de natuur ervaren die Baarle omringt? Lieflijke bospaadjes en zandweggetjes voeren u door de schitterende omgeving. Eén van de tochten is een speciale rolstoelroute.

Fijn dat u er bent!
Bij aankomst in ons hotel brengt een heerlijk kopje koffie of thee met een chocoladebol u in de juiste stemming voor een ontspannen verblijf in ons hotel. Hierna kunt u terecht op uw comfortabele kamer. Of wat dacht u van een verkenning van de omgeving? Winkeltjes kijken, een tussenstop op één van de gezellige terrasjes, of meteen de vrije natuur in. Baarle heeft genoeg in huis. Als u besluit te gaan wandelen, krijgt u een lekker snackpakketje mee voor onderweg.

In onze Franse brasserie serveren we u ’s avonds een ambachtelijk bereid diner uit het Baronie keuzemenu. Met altijd een seizoens- of streekgerecht op het menu is dit een afsluiting in stijl van uw eerste dag in Baarle-Nassau-Hertog.

De volgende ochtend bereidt onze kok een uitgebreid ontbijt voor u van allerlei lekkernijen en verse jus d’orange. Als dat geen goed begin is van een heerlijke dag…

High Wine

Een ongekende ervaring , voor de echte wijnliefhebber een smaaksensatie. Vier maal een glaasje wijn, gecombineerd met een bijpassend seizoengerechtje.

High Tea

De ideale gelegenheid om lekker met familie of vrienden bij te kletsen onder het genot van kleine delicate hapjes. Vanaf 2 personen te reserveren.

Den Engel

Al meer dan 100 jaar Brabantse gastvrijheid. Voor het leukste bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag, bruiloft, hotelovernachting of juist een bezoek aan de brasserie, moet u bij Den Engel in Baarle-Nassau zijn.

Contactgegevens

Volg ons op Social Media